Speciale en jaarlijkse evenementen

Café Welkom - Beerzel - Evenementen Bij Café De Welkom in Beerzel is het altijd ambiance! Daarnaast worden er op regelmatige basis evenementen in Beerzel (Putte) georganiseerd. Natuurlijk kunt u daarbuiten ook altijd terecht bij Café De Welkom voor een lekker frisse pint of een heerlijke koffie. In de lente- en zomermaanden is er bovendien het zonneterras om te verpozen!

Komende activiteiten

Hier kunt u de komende activiteiten en evenementen vinden die Café De Welkom organiseert. Jong en oud vinden hier hun gading!

Karaoke avond

Op zaterdag 25 november organiseert Café De Welkom een fantastische karaoke avond. Iedereen is van harte welkom! De deuren gaan open om 20u30.
Café De Welkom installeert een speciale karaoke installatie en verschillende schermen waarop u kunt meevolgen. Niet te vergeten: tijdens deze avond worden er heerlijke hapjes geserveerd! 

Feestdagen

De feestperiode komt er binnenkort weer aan en ook dan organiseert Café De Welkom verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Bent u benieuwd? Raadpleeg binnenkort deze pagina even opnieuw voor meer informatie en een overzicht van de mogelijkheden.

Beerzel Kermis

In Beerzel is er 3 maal per jaar kermis in het dorp! Live muziek, jaarmarkt, springkastelen (zomerkermis),... het zijn maar enkele van de leuke extra's die deze vrolijke gebeurtenis met zich meebrengt.

Eigen feesten en activiteiten

In Café De Welkom kunt u ook altijd uw eigen feest organiseren. Menig mensen komen bij Café De Welkom aankloppen voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenavond of dansfeest. Waar u zeker van kunt zijn is dat bij Café De Welkom iedereen altijd de tijd van zijn leven beleeft. Een geslaagde avond gegarandeerd!

Vraag meer informatie of spring eens binnen wanneer u in de buurt bent!