Het gezelligste café

Café Welkom - Beerzel - Café Café De Welkom is een supergezellig café in Beerzel waar jong en oud dagelijks verzamelen voor een gezellige babbel, een frisse pint of een tas koffie. Bent u in de buurt van Beerzel (Putte)? Spring dan zeker eens binnen en ervaar het zelf!

Uitgebreide bierkaart

Café De Welkom zou geen echt café zijn als er geen uitgebreide bierkaart zou zijn! Lekkere bieren op fles, de beste bieren van het vat,... en uiteraard vindt u hier ook de klassieke frisdranken, waters, warme dranken en koffie en thee. Een kleine honger? Die wordt hier ook steevast gestild met heerlijke snacks, lekkere bouletten of een kom verse soep.

Gezellige sfeer

Een goed café hoort natuurlijk ook te beschikken over een grote portie sfeer en gezelligheid. Ook daarvoor zit u goed bij Café De Welkom! Op regelmatige tijdstippen is er leuke muziek, al dan niet met lichteffecten voor een speciale gelegenheid. Daarnaast wordt ook live sportwedstrijden uitgezonden, zoals voetbal, wielrennen, ...

Biljart spelen

Bij Café De Welkom kunt u altijd terecht voor een gezellig partijtje biljart. Café De Welkom heeft zelfs verschillende eigen biljartclubs en maakt er steevast een gewoonte van om 3x per week tijdens de biljartwedstrijden én op vrijdagavond gratis warme hapjes te serveren.

Tal van evenementen

Café De Welkom is altijd wel te vinden voor een feestje. Tijdens de kermis, de feestperiode of zelfs zomaar! Hier kunt u terecht voor gezellige eetfestijnen, verjaardagsfeesten en nog veel meer. Iets organiseren? Neem contact op met Café De Welkom!