Alle biljartclubs onder één dak

Café Welkom - Beerzel - VerenigingenCafé De Welkom is de thuisbasis van verschillende biljartclubs in Beerzel. Maar natuurlijk is iedereen er welkom! Jong en oud, toevallige passanten, fietsers of elkeen die wat te vieren heeft! Café De Welkom is veruit het gezelligste café van heel Beerzel (bij Putte) en omstreken!

Biljartploegen in eigen huis

Café De Welkom heeft maar liefst 4 biljartploegen in eigen huis! Daarnaast is er ook nog BC Alaska, 3 ploegen voor drieband en 2 ploegen voor vrijspel. U ziet, Café De Welkom is the place to be voor verschillende biljartclubs!

Tijdens de wedstrijden serveert Café De Welkom tussen 20u00 en 21u00 steeds gratis warme hapjes! De pintjes smaken immers eens zo goed wanneer u kunt smullen van lekkere loempia's, bitterballen en curryworsten! 

De ploegen spelen op dinsdag, woensdag en vrijdag, maar uiteraard kunt u hier ook terecht voor een gezellig partijtje biljart met de vrienden. Dagelijks staat de tafel ter beschikking, van 's ochtends vroeg tot sluitingstijd!

Spaarkas De Welkom

Café De Welkom in Beerzel heeft ook een eigen spaarkas. Deze wordt jaarlijks 2 maal gelicht! Daarbij hoort natuurlijk ook een gezellig eetfestijn. Heeft u interesse om deel te nemen aan de spaarkas? Spaar dan 1 maal per week een bedrag mee! Voor meer informatie, vragen of aanmelden kunt u terecht via het contactformulier.

Allerlei leuke evenementen

Café De Welkom organiseert zelf regelmatig leuke evenementen, zoals tijdens de kermis. Daarnaast kunt u in Café De Welkom ook altijd uw eigen feest komen vieren, zoals een verjaardagsfeest, vrijgezellenavond, dansfeest,... bij Café De Welkom beleeft iedereen altijd een geslaagde avond!

Vraag meer informatie of spring eens binnen wanneer u in de buurt bent!